Well.. This is SÅ COOOOOOOLT!!! Äntligen alltså! Det var på tiden att jag och Emi tog oss i kragen. Tur att vi en gång i tiden gick popkollo och fick en bra kontakt som hjälpt oss massor! (Om du läser detta Evelina, tusen tack!!) Vi ska spela 22:20 på PUB Freja i folkets hus. Det kommer bli jättekul! :) SÅ Lördag nästa vecka har ni chansen att se mig och Emi live alltså. :'3 (om inte det blir några ändringar såklart meeen det tror jag inte!!) 
 
Jag är lite överexalterad såå jag bjuder här på två mindre seriösa videos från oss!  
 
(kanske ångrar mig föralltid för att ha visat detta så här öppet meeeen vi lever bara en gång - YOLO!! xD)
Tack och hej från miig :D (Sanna alltså, folk har tydligen haft svårigheter att lista ut när jag skriver så jag tydliggjorde det i detta inlägg men dock kommer det aldrig att återkomma eftersom jag stötte på en ko som kallades för Klas-Göran och bodde på en fyrkantig boll mitt ute i skogen där han käkade kottar med senap. Han tyckte mycket om senap och började därför predika om en pelikan som parkerade sig utanför Ica Gourmet där en ensamvarg hade pantat för många burkar som översvämmat butiken så att en sprängladdning markillburkar attackerade nästkommande kund. Kunden var en gammal dam vid namn Greta som skulle köpa pepparkakor med lingonsylt på men hon kunde inte hitta det under fiskhyllan och blev därför väldigt besviken på standarden i köket på Max. De hade glömt trasorna på golvet och en vilsen katt hade gömt sig under en kastrull i väntan på att få köpa en biljett till en karusell på Liseberg men upptäckte sedan att den var i fel stad och var tvungen att skynda sig ut utan ett ord och bli jagad av indianer som hade fett feta pilar som de pillade in i ett nyckelhål vilket gjorde att stadsministern inte kunde ta sig in på sin toalett och i panik pinkade i en vas som visade sig vara Zlatans sko, ack svårt för herr stadsminister att se skillnad på en vas och en sko så skon började lukta en ljuv doft av schampoo som ni kan köpa för 22:90:- på OKQ8 men bara om ni kommer in med en parkbänk annars kostar den en förmögenhet som inte ens kungen själv skulle kunna betala och det är därför jag skriver under ett blankt namn för all framtid!!!!! Tack och hej ät en karamell som smakar Turkisk Peber!!!!!!) 

3 kommentarer

★ ADARAS.se - Where blog meets magazine! ★

08 Nov 2013 22:36

Men ååååh vad kul! Önskar att jag hade kunnat se er ju!! :O Kan du inte be nån filma så jag kan få se sen? :D

Gerd

09 Nov 2013 10:59

Så roligt och lycka till med framförandet. Önskar så att jag/vi kunde vara med .Hoppas ni kan lägga ut det på nätet. Bamsekramar!

Daniela

11 Nov 2013 16:59

Valde dig en av de 10 som fick stafettpinnen i Sunshine award läs mera på min blogg :)
http://fames.se/aleinad/sunshine-award/

Kommentera

Publiceras ej