När du tycker om det bra hos någon är det en ytlig vänskap. 
När du inte finner det dåliga hos någon är det vänskap.
När du komplementerar det dåliga hos någon är det den bästa vänskapen.
När du komplementerar och tycker om det dåliga hos någon är det kärlek.
//Simon
 

3 kommentarer

Gerd

20 Sep 2013 22:24

Vilken fin text och vilka kloka ord .Bamsekramar !

David

21 Sep 2013 22:13

>>>>You are beautiful<<<<
Får man säga det? Hoppas det. :)

Svar: Kör på :) //Simon (hon är ändå min muhahah xD xD)
Sanna Eriksson

David

22 Sep 2013 19:56

Lite backgrund information Simon.
Hennes syster uppmuntrade folk att surfa in här och läsa.
Det var inte många som lämnar kommentar här men jag gjorde det ändå. Jag tycker att det är bra att försöka peppa folk som har det svårt.
Jag förde ett litet samtal med henne och försökte svara på hennes frågor bara att se att mitt liv är inte värd ett seriös svar här.
Ändå tänkte jag lämna ett komplimang innan jag slutar surfa in här.
Då blir jag hånad av någon som behandlar mitt närvaro här som ett raggningsförsök.
Det gör inget. Efter 10 år i sverige förväntar jag att de flesta svenskarna som jag har att göra med kommer att göra nånting fullt mot mig och jag sällan har fel. Det är bättre att det händer fot än att vänta tills jag börjar att lita på personen i fråga.
Jag är skeptiskt att ni har förmågan att ta till er lite bra råd om livet men det flesta i livet går att lösa med nånting som heter kommunikation.
Om en kvinna tror att en kille är "intresserad", då är det bara att säga nånting.... typ "du är välkommen här men jag är tillsammans med någon, bara så att du vet" eller nåt liknande.
Jag bara säger vad jag tycker. Om man lägger ut en bild på sig själv, vad ska man säga då?
Du behöver inte svara på frågan. Jag är faktiskt inte intresserad i ett "long distance" förhållande och bilden av hennes liv som hon har målat upp här är inte en bild av en kvinna som är redo att ingå i ett förhållande. Showing respect will get you farther in life than immaturity. Hej då.

Svar: DUUDE du verkar vara en jätte schyst kille!! men du missuppfattade mitt svar! jag menade det på ett komiskt sätt :) Jag tycker det är toppen att du skriver vad du tycker! Det är utmärkt att du vill uppmuntra Sanna! Jag förstår att mitt meddelande var väldigt lätt att misstolka och jag ber om ursäkt för det jag var väldigt trött just då hade precis suttit barnvakt i flera timmar :/ Det känns toppen att du är villig att spendera din tid på att hjälpa någon annan!! världen skulle behöva fler som du! :) känn dig fri att skriva vad du vill till min flickvän hon får göra vad hon vill jag litar på henne och om hon vill vara med någon annan får jag väl leva med det :) (inte för att jag tror du menade det så) hoppas du fortsätter läsa bloggen. jag säger förlåt för mitt idiotiskt formulerade meddelande :( och hoppas du inte tar illa vid!! //Simon
Sanna Eriksson

Kommentera

Publiceras ej