Och plötsligt passar inga plagg. Paniken på morgonen: "vafan ska jag ha på mig?" Inga t-shirtar passar längre, inga klänningar jag vanligtvis har till vardags. Känner du igen dig?

Well, detta inlägg är tillägnat alla där ute som kommer att få en korsett eller har en korsett. Jag har haft otroligt svårt att vänja mig vid den och det är lika skönt varje kväll då jag faktiskt får ta av den (ni som måste ha den dygnet runt -->RESPEKT från mig till er, ni är sjukt starka!). Jag tycker oftast det är jobbigt att vara inne länge i butiker. Det växer en så enorm rastlöshet inom mig och jag får en känsla av att vilja springa ut därifrån.
 
Hur ska man då klä sig i detta helvetes (men bra) korsettgrej? Ärligt talat: Jag vet inte riktigt. Jag har försökt hitta plagg som över Oversize som jag kan ha över. Det blir så extremt varmt när man bygger lager på lager. Linne -->för att inte få skavsår, korsett, någonting över korsetten. Undvik för tajta plagg (om du inte vill framhäva korsetten, såklart).
 
Jag har haft en snäll kompis som donerat massa kläder till mig (är en aningen motstävig till överproduktion och handlar ofta på second-hand eller tigger kläder av min lillasyrra). Så om du har några snälla föräldar/kompisar/syskon: Hör runt så behöver du inte investera i jättemånga plagg. 

När det är varmt: Ta en tunnare oversize t-shirt, tunna skjortor --> sen om du är hemma kanske det inte spelar så stor roll ifall det syns?! :-) 
När det är kallt: Tjocktröjor fungerar bra och nej, du kommer inte se ut som ett tält. Det fungerar även bra med vissa koftor, långärmade tröjor och munkjackor! 
Tack å hej!♥ :-)
 
 
 

9 kommentarer

Grrd

06 Apr 2014 21:27

Jag har provhyttsfobi. Varför ska de vara så trånga, varma ingen avställningsyta och dåligt upplysta. Mitt problem är en bagatell jämfört med ditt och andra skoliosopererades. Du har gett bra klädförslag ,det märks att det bygger på din erfarenhet. Bamsekramar.

Nottin

07 Apr 2014 08:40

Vilket intressant inlägg! Kom att fundera lite på en sak bara; Tycker du att det är jobbigt om folk i t.ex. skolan ser att du har korsett så du känner att du måste dölja den? Vet inte alls hur jag själv skulle känna och då har jag ändå funderat på det en del.

Viktoria Eriksson

09 Apr 2014 17:39

bra tips!! <3 kram finis

Maolion

10 Apr 2014 17:34

Intressant inlägg! Jag tycker att det är stort av dig att skriva om detta :)
Men jag förstår inte vad anledningen är till att du ska ha korsett? Är de skolios du har?

Elisa

15 Apr 2014 09:01

Bra inlägg!!

SVAR: Åh ja ellerhur!:)

Isabelle Olofsson

15 Apr 2014 17:26

Respekt till DIG som kämpar dig igenom dagarna med denna!

Michelle

24 Apr 2014 20:47

Jätte bra tips! :)

Katta

28 Apr 2014 14:23

Hej! Jätte fin blogg du har kolla gärna in min lite snabbt ;) Kram!

Denniswap

28 Feb 2017 06:53


Карманные часы купить в Украине в интернет-магазине с доставкой наложкой

http://купить-часы.укр/upload/stowlcarousel/7dc1ada023d8d1a01c939bfce5047be9.jpg

Kommentera

Publiceras ej