Har varit hos sjukgymnasten idag. Jag förstår fortfarande inte varför jag inte fick någon sjukgymnastik efter förra operationen. Jag har äntligen fått veta mer om min kropp utan att behöva läsa sig till allt själv. Hon pratade om hur viktigt det är med kontakt av de inre magmusklerna. Hon gav mig jättemångra bra tips och fick veta massor om övningar jag inte bör göra i framtiden. Ska även få låna en liten maskin som har lappar man klistrar fast på axlarna. Den skickar sedan ut elektriska impulser och gör att muskulaturen inte blir lika spänd. Kommer få leva med skoliosen i nacken men kan kanske hitta bra övningar för att inte få så himla ont i axlarna. Förhoppningsvis kommer maskin hjälpa mig att få igång blodflödet och göra musklerna mjukare så att, i framtiden, kunna jobba tillbaka min framåtskjutna axel. Det är fortfarande långt ifrån bra men jag håller modet uppe. Jag längtar efter att få börja träna på riktigt, pilates, yoga, springa. Jag lär få göra en del justeringar i programen för att inte göra rörelser som passar ryggen. Är nästan helt stel men är ändå lycklig för den lilla rörlighet i ryggen som är kvar. Fick en del tips om hur jag ska hantera mina knän och knäsmärtor. Tror det kommer dröja tills jag kan springa igen eftersom knäsmärtorna fortfarande är kvar, men en dag så kanske... 
 
Vissa dagar är riktigt dåliga, sådana där dagar då man önskar sig bort från allt. Det är riktigt tungt emellanåt. Vissa dagar är bättre och de dagarna är bra dagar. Idag var en riktigt bra dag. Jag till och med log lite på riktigt.
  
Hejdå!!♥
 
 
 

5 kommentarer

Gerd

24 Apr 2014 20:20

Jag kan fortfarande inte fatta hur du kunnat stå ut med denna smärta, hållit modet uppe, orkat med skolan och samtidigt tänka på andra. Du är en kämpe och jag är övertygad om att "den ljusnande framtid" är din. Bamsekramar.

Sandra Steinick Gustafsson

24 Apr 2014 20:58

sv; det är så bra!! :D

Jessy

24 Apr 2014 21:15

SV; visst är hon hihi

Tess

24 Apr 2014 21:37

Det var det verkligen! Tusen tack för kommentaren fina du! :) Kram

Matilda

26 Apr 2014 11:47

Kämpa på och lycka till! ;)

Kram!

Kommentera

Publiceras ej