(Valde att publicera detta inlägg då jag verkligen fyller år... eller jag tror jag är född 04:05 xD) Japp, fyller 19 år och är uppmärksammar mig själv genom detta inlägg, hehe. Önskar att jag kunde glädjas lite men mår ganska illa över livssituationen. Det är så mycket jag ska veta utan att någon berättar. Ansökte igår om olika universitet och ständigt frågar folk vad jag ska göra i sommar. Well, känner mig halvt inkompetent: "Hej hej, jag är en 19 årig tjej som inte har körkort och kan inte lyfta tungt på grund av en ryggoperation. Hoppas ni kan anställa någon som kan lyfta kartonger och göra det fysiskt tunga arbetet, tack på förhand!" Jag har jobbat varje sommar sedan 15 års ålder och det skulle vara skönt att ha sommarlov, fara ut och resa. Usch, tänk om jag inte kommer in på något universitet och blir arbetslös... Eller inte hittar något boende. Det är svårt när jag är omgiven av människor som inte bokstavligen uttrycker att de inte tror att jag kommer klara mig meen det framkommer ändå, ganska deprimerat känns hela framtidsbilden. MEN nu till min födelsedag →Hehe, när jag ska beskriva min födelsedag för andra brukar jag säga: "Jag fyller år på sista planeten = 31 mars" xD 
 
När fyller du år?
Hejdå!♥
 
 
Var med Emi igår och vi tog en härlig promenad i vårsolen till Ica Kvantum för att panta flaskor. Vi blev 55 kr rikare och köpte därför glass och dricka. Häagen Dazs dulce de leche (kolasås) den var riktigt god. Det smakade som hemmagjord kolasås. Jag tycker att den inte alls var prisvärd. 45 kr för vaniljglass med kolasås. Det var kul att prova den i alla fall men jag lär inte köpa den igen. Kan ändå rekommendera den till de som älskar smaken av hemmagjord kolasås men som inte orkar göra den själv. Vi blev också utelåsta i nästan 2 timmar. Det var trevligt men blev rätt kallt för att det blåste. Var ni med på Earth hour igår? Jag släckte ner mitt rum men hade däremot datorn igång. Såg att nästan alla grannhus hade tända lampor trots att det bara är en enda timma.
 
Kents nya låt har jag helt fastnat för. Ju fler gånger du lyssnar på texten och förstår innebörden desto bättre blir låten! 
 
Hoppas ni får en jättefin söndag!
 
Ibland går vissa personer över gränserna hela tiden utan att känna det. Det är så lätt att lägga ifrån sig allt ansvar på någon annan och inte se sin egen del. Att stå upp för sig och sina beslut när andra tracka ner är inte alltid lätt. Det är inte lätt när någon i närheten är sprängfylld av fördomar men personen anser att denne inte alls har några förutfattade meningar. Jag är ganska less på argumentationer, ständigt att det är mitt "fel". Ruggigt less på att behöva överförklara vartenda steg jag tar, be om lov. Det låter fint: Att bolla tankar. I själva verket är det inte alls så. Det är att få höra: Varför man inte ska göra det tänkta och alla nackdelar. Det är sånt här som för en att vilja skjuta två skott i skallen för att slippa höra allt bullshit. Det är svårt att visa hur mycket ord sårar. Lätt att se och uppmärksamma är fysiskt hårdhänt behandling bildar kroppslig åkomma. Svårare att lägga märke till är psykiskt våld som bildar sår inuti. Det är ibland svårt att vara ensam stark när man känner sig skral i personens närhet.
 
Hejdå!♥