Bästa med distansstudier: Det kan göras var som helst i världen! Jag hade seminarium över adobe connect igår. Det är rätt likt ett vanligt seminarium fast över datorn istället. Det kan bli fördröjningar som är väldigt dryga, men annars fungerar det rätt smidigt. Jag ska i december till Stockholm och hälsa på storasyrran. Jag kommer ta med mig plugget dit så jag fortfarande kan gå i skolan. Distans har fått en negativ klang eftersom de flesta inte vet vad det innebär. Jag har kontakt med studiekamrater dagligen och vi pratar väldigt mycket över datorn. Vi har haft många grupparbeten och detta varvas med inneveckor på campus. Det innebär att vi, under en vecka, träffas dagligen på universitetet! Denna och nästkommande termin har 8 inneveckor allt som allt. Det brukar vara väldigt intensivt men otroligt kul! Jag kan varmt rekomendera dig som funderar att läsa arbetsterapeut distans på LTU :-)
 

4 kommentarer

Nottin

29 Oct 2014 16:24

Har ni grupparbeten på distans också eller är det bara under inneveckorna? Låter ganska gött med distans :) jag tror det är ett roligt yrke du har framför dig :) !

Inger

29 Oct 2014 17:45

Fina bilder på smarriga bakverk och susande granar. Din datorkunskap kommer verkligen till nytta i dina studier. Jag, som nästan är "analfabet" på datoranvändning skulle inte fixa det. Bamsekramar.

Elin

24 Nov 2014 08:31

Mums! Härligt. :)

Elin

13 Dec 2014 09:22

Så gott det där såg ut :)

Kommentera

Publiceras ej