Botten: 
400 g digestivekex
150 g smör, rumsvarmt
 
Nutellafyllning
300 g philadelphia
2 msk florsocker
400 g Nutella, rumsvarm
 
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 180 grader. 
2. Krossa digestivekexen och tillsätt smöret i bitar. Smula ihop allt ordentligt med händerna.
3. Tryck ut den smuliga massan i en form med löstagbar kant, 22-23 cm. Ställ den i kylen en stund.
4. Nutellafyllning: Rör ihop alla ingredienserna till en jämn smet och bred ut den på bottnen
5. Låt kakan stå i kylen 1-2 timmar före servering. Servera gärna kakan med lättvispad grädde! Den går bra att frysa! 
 
 
Otroooligt god! Härlig kaka nu i höstmörkret♥ Bakade den med pojkvännen → en kul sysselsättning tillsammans. Vi har nu varit tillsammans i 1 år och 5 månader (den 11)!

2 kommentarer

Nottin

14 Oct 2014 11:42

Det där låter jättegott! Ska jag göra när glasstårtan är slut. Grattis på jubileumet. En dum fråga bara. Varför ska man slå på ugnen? Kul med ett nutellarecept.

Elin

14 Oct 2014 22:41

Grattis siz!!! :D Ni är så söta och fina tillsammans! Kakan verkar btw helt awesome!!! Måste verkligen testa att göra den någon dag! :)

Kommentera

Publiceras ej