Campusvecka nästa vecka och har hur mycket som helst att göra. Jag hade en tenta igår som jag klarade utmärkt, men ingen tid att fira, nej nej. Jag har istället läst ut en bok och har 328 (←tung bok att läsa) sidor som ska läsas imorgon (därefter en bok på 527 sidor) + massa artiklar. Efter det är det att förbereda sig till en redovisning, seminarium och göra studieuppgifter. Fritid, vad är det? 
 
Har suttit ikväll och skrivit ett manus som jag sedan bara behöver öva in. Fokuset idag var någon annanstans när omständigheter drog iväg mina tankar. Något plötsligt inträffar och därefter blev det inte lätt längre. Har haft panik emellanåt över allt som ska göras och när man kollar i studiehandledningen blir man mörkrädd. Tur är att jag inte är ensam om att känna detta, en del av mina studiekamrater känner detsamma. 
Ska göra kväll nu, långa dagar och mycket att smälta. Har en skön spellista som ska plöjas igenom och imorgon är en ny dag, (men ärligt så ser framemot helgen, då det blir små avbrott)! :-) Däremot står det väldigt intressanta saker i (nästan) alla böcker "Värderingar kan förbinda individen till ideal som är omöjliga att leva upp till." "Fysiska funktionshinder, trötthet, smärta och rädsla för att misslyckas kan minska eller helt eliminera glädjen.""En minskad möjlighet att kunna utföra tillfredställande aktivitet kan definitivt sänka humöret. Det minskar i sin tur människors intresse för aktivitet, vilket sänker humöret ytterligare och en ond cirkel uppstår

Med det sagt, tack och hej :-)
  
 
 
 
Sjuuukt dryg dag, äntligen är den över. Den blev bara värre och värre känslomässigt ju längre tid det gick. Jag drömde massa märkliga mardrömmar och vaknade upp med 2 blodsprängda ögon (otroligt bra start på dagen alltså). Hade en sanslös träningsvärk och axlarna/nacken känner av campusveckan.Tröttare än, jag vet inte vad, plågade jag mig igenom 59 sidors artikel på engelska. Ärligt talat fattade jag inte riktigt vad den handlande om och hade så tunga ögonlock att jag skummade det mesta. Tog mig ut i friska luften och tog nya tag om plugget. Vände sedan den dåliga dagen till en bra kväll, for på bodybalance och kortprat med lillasyrran (täckningen var för dålig).Saknar henne otroligt mycket, saknar de nära vännerna som bor i andra städer! Lite musik i lurarna och sen sova MEN
 
Nog om detta och nu till lite roligare, frukost är den bästa måltiden på dagen (som nämnt ett X-antal ggr tidigare), eller det blir ofta "frunch" för min del. Käkade kakaogröt med hallon imorse! Sååå om ni vill ha lite frukostinspiration, se dessa: