Sjuuukt dryg dag, äntligen är den över. Den blev bara värre och värre känslomässigt ju längre tid det gick. Jag drömde massa märkliga mardrömmar och vaknade upp med 2 blodsprängda ögon (otroligt bra start på dagen alltså). Hade en sanslös träningsvärk och axlarna/nacken känner av campusveckan.Tröttare än, jag vet inte vad, plågade jag mig igenom 59 sidors artikel på engelska. Ärligt talat fattade jag inte riktigt vad den handlande om och hade så tunga ögonlock att jag skummade det mesta. Tog mig ut i friska luften och tog nya tag om plugget. Vände sedan den dåliga dagen till en bra kväll, for på bodybalance och kortprat med lillasyrran (täckningen var för dålig).Saknar henne otroligt mycket, saknar de nära vännerna som bor i andra städer! Lite musik i lurarna och sen sova MEN
 
Nog om detta och nu till lite roligare, frukost är den bästa måltiden på dagen (som nämnt ett X-antal ggr tidigare), eller det blir ofta "frunch" för min del. Käkade kakaogröt med hallon imorse! Sååå om ni vill ha lite frukostinspiration, se dessa: 
 

1 kommentarer

Gerd

23 Sep 2014 18:44

Frukosten är viktig och jag blir så glad att du också "upptäckt" det. Hoppas, av hela mitt hjärta, att kroppen mår bättre. Bamsekramar.

Kommentera

Publiceras ej