Campusvecka nästa vecka och har hur mycket som helst att göra. Jag hade en tenta igår som jag klarade utmärkt, men ingen tid att fira, nej nej. Jag har istället läst ut en bok och har 328 (←tung bok att läsa) sidor som ska läsas imorgon (därefter en bok på 527 sidor) + massa artiklar. Efter det är det att förbereda sig till en redovisning, seminarium och göra studieuppgifter. Fritid, vad är det? 
 
Har suttit ikväll och skrivit ett manus som jag sedan bara behöver öva in. Fokuset idag var någon annanstans när omständigheter drog iväg mina tankar. Något plötsligt inträffar och därefter blev det inte lätt längre. Har haft panik emellanåt över allt som ska göras och när man kollar i studiehandledningen blir man mörkrädd. Tur är att jag inte är ensam om att känna detta, en del av mina studiekamrater känner detsamma. 
Ska göra kväll nu, långa dagar och mycket att smälta. Har en skön spellista som ska plöjas igenom och imorgon är en ny dag, (men ärligt så ser framemot helgen, då det blir små avbrott)! :-) Däremot står det väldigt intressanta saker i (nästan) alla böcker "Värderingar kan förbinda individen till ideal som är omöjliga att leva upp till." "Fysiska funktionshinder, trötthet, smärta och rädsla för att misslyckas kan minska eller helt eliminera glädjen.""En minskad möjlighet att kunna utföra tillfredställande aktivitet kan definitivt sänka humöret. Det minskar i sin tur människors intresse för aktivitet, vilket sänker humöret ytterligare och en ond cirkel uppstår

Med det sagt, tack och hej :-)
  
 
 
 

4 kommentarer

Nottin

01 Oct 2014 10:28

Det jag saknar minst med att plugga är det ständiga dåliga samvete för att man inte läst mer... Fast satan vad mycket mer städat jag hade hemma när jag pluggade! Vad pluggar du för något?

Gerd

05 Oct 2014 18:47

Ditt citat, ur texten, är verkligen tankeväckande och sann. Jag hoppas att du inte ställer överkrav på dig själv. Ibland är eget prestationskrav den värsta slavdrivaren och glädjedödaren. Hoppas att helgen ger avkoppling och ny energi. Bamsekramar.

Markus

08 Oct 2014 21:30

Hejsan!
Kan du kontakta mig har ett par frågor!

Mvh

Elin

09 Oct 2014 07:22

Svar: Åhh Yää, jag börjar blogga xD

Kommentera

Publiceras ej